Oplossingen voor de herfst

Het najaar is een goed moment om uw medewerkers de individuele keuzes in hun cafetariaplan te laten evalueren. Het is jammer genoeg ook de tijd van virussen, depressie en burn-out. Ontdek de oplossingen voor deze tijd van het jaar.

DELEN

woman on bridge

Tijd voor een check-up

Uw medewerkers hebben destijds individuele keuzes gemaakt in hun plan. Zijn die nog up-to-date en perfect afgestemd op hun gezinssituatie? Moedig hen aan om er even bij stil te staan.

e-volulife: op en top flexibel

U zet in dit cafetariaplan het kader uit waarbinnen uw medewerkers de waarborgen en beleggingsfondsen kiezen die het best bij hen passen.

My Global Benefits

Een beveiligd en gepersonaliseerd digitaal platform waar uw werknemers hun keuzes kunnen consulteren en aanpassen.

Denk out-of-the-box: Lifecycle

Het innoverende Lifecycle-concept behoeft geen bijsturing. De tak 23-beleggingsstrategie van deze groepsverzekering evolueert immers automatisch mee met de leeftijd van uw werknemer en garandeert hem op elk moment de groepsverzekering die bij hem past.

smiling-woman

Jaarlijkse herberekening komt eraan

Binnenkort worden de waarborgen in uw groepsverzekering aangepast. Gebruik het handige AG EB Online om vlot de nieuwe salarissen en bonussen door te geven.

AG EB Online

De makkelijkste, veiligste en snelste manier om gegevens over uw groepsverzekering uit te wisselen.

Rechtstreeks inloggen

De jaarlijkse herberekening gebeurt op basis van informatie die u ons doorgeeft via AG EB Online. Lees hier wat u precies moet doen.

woman and child at pharmacy counter

Virussen zijn in het land

De temperaturen dalen en uw medewerkers zijn vatbaarder voor griep- en andere virussen. Hun Ambucare Flexible plan komt meer dan ooit van pas.

Terugbetaling van ambulante medische kosten

Geneesmiddelen en doktersbezoeken? Uw medewerkers krijgen deze medische kosten ook buiten het ziekenhuis terugbetaald. Dit plan is dan ook een interessant alternatief voor een bonus of loonsverhoging.

Sterk gewaardeerd extralegaal voordeel

De medische kosten in een gezin kunnen erg hoog oplopen. Bij werknemers groeit daarom de vraag naar een collectieve verzekering ambulante zorgen.

Gezondheidszorg kost meer en meer

Een gezin van vier personen geeft gemiddeld 1.896 euro uit aan gezondheidszorg. Tandkronen kosten gemiddeld 752 euro, waarvan het RIZIV niets terugbetaalt. U kan een verschil maken voor uw medewerkers.

people-celebrating-in-office

Donkere dagen: aandacht voor burn-out en depressie

Tijdens de sombere winterperiode belanden medewerkers makkelijker in een depressie of burn-out. U kan hen financiƫle bescherming bieden, samen met een zorgtraject op maat.

Income Care en re-integratie op maat

De combinatie van een verzekering gewaarborgd inkomen met een aangepaste begeleiding voor stressgerelateerde aandoeningen is uniek op de markt en biedt u een competitief voordeel in de war for talent.

Inkomen bij arbeidsongeschiktheid berekenen

Uw medewerkers ontdekken met deze tool zelf hoe bescheiden de wettelijke uitkering bij arbeidsongeschiktheid is. Des te meer zullen zij uw Income Care-oplossing waarderen.

Hebt u een vraag?

Contacteer een van onze sales managers

CONTACTEER ONS