MY MIND by AG

3_My Mind_Responsive banner 995x333.jpg

​Uw​ voordelen

Risicoanalyse mentale veerkracht

Via de MyAG Employee Benefits app kunnen uw medewerkers hun mentale welzijn checken en krijgen ze persoonlijke aanbevelingen en informatie om hun mentale veerkracht te versterken.​

Self-care programma

Wetenschappelijk onderbouwde tools waarmee uw medewerkers op eigen tempo hun mentale balans vinden en vasthouden.

Safe2Talk hulplijn

Voor acute vragen of problemen rond mentaal welzijn kunnen uw medewerkers rekenen op professioneel advies, 24/7.De mental health-services van MY MIND by AG, een echte plus!

​​Deze dienstverlening beantwoordt aan de hedendaagse zorgnoden van uw medewerkers. Zij zijn zich steeds meer bewust van hun mentale welzijn en willen zelf stappen ondernemen om er zorg voor te dragen. Met deze services investeert u in de mentale veerkracht van uw werknemers. U geniet daardoor niet alleen een verbeterde productiviteit, betrokkenheid en retentie, maar onderscheidt zich ook met een positieve bedrijfscultuur en een sterk werkgeversmerk.

MY MIND by AG is standaard inbegrepen in de zorgverzekeringen Hospicare Flexible, Ambucare Flexible en Dental Flex, én in de collectieve pensioen- en inkomensgarantie-plannen. Alle services zijn makkelijk toegankelijk via de MyAG Employee Benefits app.


Wat dekt MY MIND by AG?

De mental health-services van MY MIND by AG bieden uw medewerkers de mogelijkheid om hun mentale veerkracht te versterken. Wetenschappelijk onderbouwde self-care tools helpen hen om hun mentale balans te herstellen en te bewaren. Wie acuut nood heeft aan psychologisch advies, kan op dat moment via de Safe2Talk hulplijn met een consulent praten en wordt indien nodig doorverwezen naar de juiste professionele hulp.  
 ​


Onderscheid u met Premium services - beschikbaar vanaf januari 2024!

MY MIND PREMIUM by AG tilt uw betrokkenheid bij het mentale welzijn van uw medewerkers naar een hoger niveau.  
Bovenop My Mind by AG, focust u met deze veelzijdige ‘wellbeing in a box’-services actief en impactvol op mentale veerkracht, voor een gering budget. En medewerkers die stevig in hun schoenen staan, zijn uw beste garantie op productiviteit en betrokkenheid. De cijfermatige inzichten uit de rapportering geven leidraad en ondersteuning aan uw HR-beleid.


Bovenop MY MIND by AG​:

+ Een behoeftegericht mental wellbeing programma
Wetenschappelijk onderbouwde trajecten met informatie, oefeningen, video’s en uitdagingen, telkens gericht op één bepaald topic, helpen uw medewerkers vooruitgang te boeken en (preventief) hun mentale welzijn te versterken.

+ Employee Assistance & Support for You
Dit toonaangevende Employee Assistance & Support for You-programma (EASY) biedt werknemers en hun gezinsleden 24/7 toegang tot psychologen voor individueel advies, consultaties of een doorverwijzing naar de juiste professionals. Volgens het ‘stepped care’-principe wordt de ondersteuning opgeschaald in functie van individuele behoeften.

24/7 toegang tot een onafhankelijk netwerk van +500 psychologen en professionele coaches
Gesprek binnen een verwachte termijn van 5 werkdagen
Brede aanpak met emotionele en praktische hulp en coaching
​specifieke ondersteuning en coaching voor managers en teamleaders
​juridisch-financieel consult
praktische ondersteuning
mindfulness coaching & life coaching
wellness en gezo​ndheidscoaching
​De werknemer heeft recht op 5 sessies per issue, bijkomende sessies per issue zijn mogelijk ten laste van de werknemer.
Strikt vertrouwelijk


​+ Een gedetailleerde rapportering
De (geanonimiseerde) rapportering van My Mind Premium by AG ondersteunt uw HR-beleid en helpt u prioriteiten te stellen.


"Wellbeing i​n a box" voor werkgevers die actief willen inzetten op mentaal welzijn.

Your benefits in your pocket

De services van MY MIND by AG en MY MIND PREMIUM by AG zijn makkelijk toegankelijk via de MyAG Employee Benefits app. Dit is onze one-stop-shop voor alle werknemers aangesloten bij uw aanvullend pensioenplan, gewaarborgd inkomen en/of gezondheidsoplossing. Al uw employee benefits gebundeld in één app, dat is uniek in de markt!  

"Deze app is een mooi uitstalraam voor de uitgebreide Employee Benefits-verzekeringen en -services die u aanbiedt."