Zorg voor uw medewerkers en hun gezin

Met een groeps- of gezondheidsverzekering zorgt u de klok rond voor gemoedsrust. En ook als het wat minder gaat, maakt u met het juiste extralegale voordeel het verschil.

DELEN

man-zit-in-de-tuin-met-kinderen
Ondersteun uw langdurig zieken

Wie door ziekte lange tijd niet kan werken, lijdt bijna altijd inkomensverlies. Gelukkig zijn er 2 oplossingen die dit opvangen.


Income CareIs uw werknemer een tijd afwezig van het werk? Deze collectieve verzekering gewaarborgd inkomen biedt financiële bescherming bij arbeidsongeschiktheid en zorg op maat bij stress-gerelateerde aandoeningen zoals een burn-out.
Lees meer

PremievrijstellingZorg ervoor dat uw medewerker ook bij arbeidsongeschiktheid aanvullend pensioen blijft opbouwen via zijn groepsverzekering en onverminderd verzekerd blijft door de dekking overlijden.
Lees meer

verpleegkundige-lachende-kinderen
Bescherm de gezondheid van uw werknemers

Een goede gezondheid is de basis van alles. Help uw werknemer zijn kostbaarste bezit te beschermen. En mocht het toch niet lopen zoals gepland, kan u zorgen voor financiële zekerheid.


Hospicare Flexible
Met deze hospitalisatieverzekering begint het allemaal. Een complete bescherming tegen medische kosten, vóór, tijdens en na een hospitalisatie én bij een zware ziekte. Onmisbaar voor uw werknemers.
Lees meer

Ambucare Flexible
Maak uw pakket gezondheidszorgen compleet met een volledige terugbetaling van medische kosten, het hele jaar door en ook los van een ziekenhuisopname. 
Lees meer 

Dental Flex
Bezorg uw werknemers en hun gezinsleden een stralende lach met deze volledige tandzorgverzekering.
Lees meer

man-zorgzame-vrouw
Opgepast: burn-out

Burn-outs en zware ziekten zoals kanker zorgen ervoor dat meer en meer werknemers lange tijd afwezig zijn van de werkvloer. Als werkgever kan u die collega’s helpen tijdens en na hun ziekte.


Re-integratieEen doelgerichte begeleiding om uw werknemer bij stress-gerelateerde aandoeningen (zoals een burn-out) opnieuw gezond aan het werk te krijgen. Bovendien gratis inbegrepen in de verzekering Income Care.
Lees meer

Income CareDeze collectieve verzekering gewaarborgd inkomen biedt financiële bescherming bij alle types arbeidsongeschiktheid, van zwangerschapsrust tot zware ziekte. En gratis zorg op maat bij stress-gerelateerde aandoeningen.
Lees meer

schilder-die-fotomuur-neemt

Een groepsverzekering op maat

Zonder goede groepsverzekering voor uw werknemers speelt u slechts een bijrol op de arbeidsmarkt. Maar niet elke groepsverzekering is dezelfde. Ontdek de groepsverzekering die bij uw bedrijf en zijn werknemers past.

e-volulife
U wil graag flexibiliteit? Dan krijgt u die: met dit cafetariaplan bepaalt u zelf de spelregels waarbinnen uw werknemers keuzes kunnen maken.
Lees meer

Cash balance
Een moderne en flexibele oplossing om een aanvullend pensioenkapitaal op te bouwen voor uw medewerkers, waarbij u de touwtjes in handen houdt en beslist over de beleggingsstrategie.
Lees meer

Bonusplan
Goede werknemers zijn waardevol. Beloon en motiveer ze met een fiscaal voordelig bonusplan. Zo houden ze netto een pak meer over dan bij een klassieke cashbonus. En ook u vaart er fiscaal wel bij.
Lees meer

Lifecycle-concept
De Lifecycle groepsverzekering is de innoverende pensioenoplossing die u zoekt. De tak 23-beleggingsstrategie evolueert mee met de leeftijd van uw werknemer, zodat die op elk moment de groepsverzekering heeft die bij hem past.
Lees meer

vader-toont-vliegeren-kinderen
Kijk samen met uw werknemers vooruit

Aan elke professionele carrière komt een einde. Zorg ervoor dat uw werknemers ook na hun pensioen kunnen blijven genieten van de voordelen die u hen aanbiedt, met deze 2 oplossingen waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten.


AG Care Vision Full
Geef uw werknemer de zekerheid van een levenslange individuele hospitalisatieverzekering als de collectieve dekking wegvalt. En dat aan voordeeltarief.
Lees meer

AG Ascento
De volledige pensioenservice voor uw medewerkers aan het einde van hun loopbaan. Pensioenadvies en -begeleiding op maat, maar ook heel wat (her)investeringsmogelijkheden om het pensioenkapitaal uit de groepsverzekering verder te laten renderen.  
Lees meer

Hebt u een vraag?

Contacteer een van onze sales managers

CONTACTEER ONS