Beperk de gevolgen van arbeidsongeschiktheid voor uw werknemers

Zwangerschapsrust, een zware ziekte, een burn-out, … Uiteenlopende redenen, maar de financiële gevolgen voor uw werknemer zijn telkens niet min. Tijd om daar iets aan te doen.

DELEN

man-zit-in-tuin-met-kinderen

Beperk het loonverlies

De wettelijke uitkering bij arbeidsongeschiktheid is vaak onvoldoende om de levensstandaard te behouden. En ook de opbouw van het aanvullend pensioen komt in het gedrang. Gelukkig kan u uw werknemer helpen.


Income Care

Is uw werknemer een tijd afwezig van het werk? Deze collectieve verzekering gewaarborgd inkomen biedt financiële bescherming bij arbeidsongeschiktheid en zorg op maat bij stress-gerelateerde aandoeningen zoals een burn-out.
Lees meer
Simulatietool Income Care

Simuleer hoe de verzekering Income Care inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid opvangt. 
Lees meer

  Premievrijstelling

Zorg ervoor dat uw medewerker ook bij arbeidsongeschiktheid aanvullend pensioen blijft opbouwen via zijn groepsverzekering en onverminderd verzekerd blijft door de dekking overlijden.Zorg ervoor dat uw medewerker ook bij arbeidsongeschiktheid aanvullend pensioen blijft opbouwen via zijn groepsverzekering en onverminderd verzekerd blijft door de dekking overlijden.
Lees meer

vrouw-betalend-in-apotheek

Wat met de medische kosten?

Bij arbeidsongeschiktheid komen onvermijdelijk heel wat medische kosten kijken. En die lopen snel op. Een ambulante zorgenverzekering is geen overbodige luxe.


Medische kosten swingen de pan uit

Het leven wordt duurder, en de stijgende uitgaven voor medische verzorging zijn daar een prima bewijs van. Lees dit artikel met enkele opvallende voorbeelden.
Lees meer
Ambucare Flexible

Ontdek de ambulante zorgenverzekering die het hele jaar door alle medische kosten terugbetaalt, zelfs los van een ziekenhuisopname.
Lees meer​​

Hebt u een vraag?

Contacteer een van onze sales managers

CONTACTEER ONS