Uw werknemers optimaal belonen

​​ De juiste verloning van uw werknemers gaat verder dan het nettoloon. Stel daarom een volledig pakket extralegale voordelen samen om de beste mensen aan te trekken én te behouden.

DELEN

vader-zoon-grootvader-op-straat

Denk out-of-the-box …

… en haal het beste uit uw mensen. Hieronder alvast wat inspiratie waarmee u de platgereden paden van de klassieke verloning verlaat en in positieve zin opvalt bij uw werknemers.

 

Creatief verlonen

U wil uw werknemers belonen? Vergeet de klassieke loonsverhoging of bonus. Met een aanvullend voordeel zoals een groeps- of gezondheidszorgverzekering houdt uw medewerker netto heel wat meer over. En ook u wint erbij.
Lees meer

Lifecy​cle-concept

De Lifecycle groepsverzekering is de innoverende pensioenoplossing die u zoekt. De tak 23-beleggingsstrategie evolueert mee met de leeftijd van uw werknemer, zodat die op elk moment de groepsverzekering heeft die bij hem past.
Lees meer


vrouw-die-lacht-achter-computer

Top 3 aanvullende voordelen

Verliest u in de zee aan extralegale voordelen wel eens het overzicht? Met deze 3 aanvullende voordelen maakt u het verschil bij uw huidige én toekomstige medewerkers. 


 

Hospicare Flexible

Een uitgebreide hospitalisatieverzekering is de basis van elk aanvullend loonpakket. Bezorg uw werknemer volledige gemoedsrust: vóór, tijdens en na een hospitalisatie en bij een zware ziekte. 
Lees meer

Bonus plan

Beloon en motiveer uw werknemers met een fiscaal voordelig bonusplan. Een onmisbaar onderdeel van een modern verloningsbeleid en het ideale alternatief voor de klassieke cashbonus.
Lees meer

Cafetariaplan e-volulife

Het antwoord op uw vraag naar meer flexibiliteit. Met deze groepsverzekering bepaalt u zelf de spelregels waarbinnen uw werknemers keuzes kunnen maken.
Lees meer

Hebt u een vraag?

Contacteer een van onze sales managers

CONTACTEER ONS