Oplossingen voor de koude winterdagen

​De eerste sneeuwvlokken zijn gevallen: de winter is in het land. Gelukkig vallen er bij AG Employee Benefits ook oplossingen uit de lucht om uw onderneming door de koude winterdagen te helpen.

DELEN

hands-around-calendar

Tijd voor de jaarlijkse herberekening van uw waarborgen

Een nieuw jaar betekent ook een herberekening van de verzekerde waarborgen van uw groepsverzekering. Hebt u een bonusplan? Dan worden op vaste tijdstippen de bonussen gestort. In beide gevallen spreken we van de ‘jaarlijkse herberekening’.

Ontdek alles wat u moet weten over de herberekening

Wat moet u allemaal weten over de jaarlijkse herberekening? En welke tips & tricks zorgen voor een vlot verloop?

AG EB Online

AG EB Online is en blijft de snelste manier om de salarissen en bonussen met uw beheerdienst te delen. Ontdek alle voordelen van deze tool.

woman-sleeping-on-couch

Blue Monday of marketingstunt?

Maandag 21 januari was het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Marketingstunt of niet, deze blauwe maandag zorgt er wel voor dat er terecht extra aandacht gaat naar burn-out en depressie, twee belangrijke oorzaken van arbeidsongeschiktheid.

Zorgtraject op maat: 1 jaar later

Depressies en burn-outs zijn een van de belangrijkste oorzaken van arbeidsongeschiktheid. Bij AG Employee Benefits doen we er samen met u alles aan om uw werknemers gezond opnieuw aan het werk te krijgen. En dat loont!

Resultaten Vlerick-onderzoek arbeidsongeschiktheid

Dat arbeidsongeschiktheid een brandend actueel onderwerp is, mag geen verrassing meer zijn. Sommige resultaten van ons onderzoek i.s.m. Vlerick Business School zijn dat echter wél. Werknemers overschatten vooral de uitkering door de overheid.

open-workplace-with-hanging-lights

Juridische activiteit

Ook in de winter staat de actualiteit niet stil. Een overzicht.

Aanvullend pensioen voor iedereen: VAPW

De overheid wil dat álle loontrekkenden de mogelijkheid hebben om vrijwillig een aanvullend pensioen van de tweede pijler op te bouwen. Ze introduceert daarvoor het Vrij Aanvullend Pensioen voor Werknemers of VAPW.

Portability-richtlijn

Wat zijn de belangrijkste gevolgen van deze wijziging voor uw aanvullende pensioentoezegging?

people-handshaking-in-front-of-building-house

Batibouw

Nog zo’n traditie in de koude wintermaanden: Batibouw. Ontdek hoe uw groepsverzekering uw werknemers kan helpen bij het realiseren van hun droomwoning.

Een voorschot op de groepsverzekering

Wist u dat uw werknemers een voorschot kunnen nemen op hun groepsverzekering, voor de aankoop of renovatie van een woning? Ontdek alle details, en vertel het verder aan uw medewerkers.

Hebt u een vraag?

Contacteer een van onze sales managers

CONTACTEER ONS