Actua voor de zomermaanden

Wat moet u weten als uw medewerkers naar het buitenland reizen of er verblijven? En kent u de actie ‘Stop Darmkanker’ voor bedrijven al? Ontdek deze en andere artikels in onze zomerselectie.

DELEN

jong-koppel-en-rugzaktoeristen-op-het-tarmac-naast-een-vliegtuig

Onze waarborgen in het buitenland

De verzekeringen van AG Employee Benefits gaan mee met uw medewerkers op vakantie of zakenreis.

Hospitalisatieverzekering: de rots in de branding

Ook in het buitenland kunnen uw werknemers rekenen op hun hospitalisatieverzekering. Ontdek meer over de waarborgen en het gebruik van de verzekering in het buitenland.

Dekking van oorlogsrisico’s

Sommige buitenlandse bestemmingen zijn gevoelig voor politieke of sociale onlusten. Dan is het belangrijk om te weten welke regels er van toepassing zijn voor de verzekeringen gezondheidszorgen, leven/overlijden en invaliditeit.

Stop Darmkanker

Al enkele maanden slaan AG Employee Benefits en de vzw Stop Darmkanker de handen in elkaar in de strijd tegen darmkanker. Maar wist u al dat deze actie ook voor uw bedrijf een verschil kan maken?


‘Stop Darmkanker’: een boost voor uw imago

Vanaf nu kan u in uw onderneming een ‘Lunch & Learn’ organiseren waarbij de bekende Dr. Luc Colemont een passionele lezing geeft over hoe u en uw werknemers darmkanker een halt kunnen toeroepen. Ontdek snel meer.

arbeider- bediende-en-bedrijfsleider-doen-high-five-aan-een-zuilenrij

Een nieuwe collega verwelkomen

Aan het einde van de zomer starten er traditioneel heel wat pas afgestudeerden aan hun professionele carrière. Misschien ook in uw onderneming?


Er start een nieuwe collega in uw bedrijf

Verwelkomt u binnenkort een nieuwe collega? Met deze 5 stappen zorgt u ervoor dat u uw kersverse aanwinsten correct aansluit aan uw groeps- of hospitalisatieverzekering(en).

Hebt u een vraag?

Contacteer een van onze sales managers

CONTACTEER ONS