Aangenaam verrast door de voordelen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Gepubliceerd op 26/09/2019

DELEN

Wat moet u weten over de arbeidsongeschiktheidsverzekering?

 

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering of verzekering gewaarborgd inkomen is niet zo bekend als andere extralegale voordelen zoals een groeps- of hospitalisatieverzekering. Terecht, of eerder een typisch ‘onbekend maakt onbemind’-verhaal?

Arbeidsongeschiktheidsverzekering: onbekend maakt onbemind?


Amper 18% van de werknemers in België heeft vandaag een arbeidsongeschiktheidsverzekering via zijn werkgever. Dat is weinig, zeker gezien de hoge waardering die zo’n verzekering bij uw werknemers geniet. Dit lage cijfer heeft dan ook een groot voordeel voor u als werkgever. Als u zich wil onderscheiden in de war for talent en de beste sollicitanten wil aantrekken, dan trekt een arbeidsongeschiktheidsverzekering uw ideale kandidaat misschien wel over de streep.

 

De arbeidsongeschiktheidsverzekering uitgelegd in 1,5 minuut


Recent onderzoek van Vlerick Business School toont aan dat een verzekering gewaarborgd inkomen een niet te missen troef is in uw verloningspakket. Toch heet een verzekering gewaarborgd inkomen al eens een moeilijke verzekering te zijn. Onterecht, bewijst volgend filmpje. In anderhalve minuut bent u volledig mee met het hoe, en vooral het waarom van deze verzekering.

 

 

Vimeo settings

Youtube settings

 


Toegevoegde waarde


Bent u na het zien van het filmpje overtuigd van de toegevoegde waarde voor uw bedrijf? Dan is Income Care de arbeidsongeschiktheidsverzekering die u zoekt. Ontdek alle details op onze website, of vraag meer info via de onderstaande contactknop. Onze salesmanagers geven u met veel plezier het juiste advies.

 

Ik wil graag advies