De groepsverzekering nog nooit zo tastbaar in een app - AG Employee Benefits
Alle info over het aanvullend pensioen in de MyAG Employee Benefits app

Gepubliceerd op 28/11/2023

DELEN

De groepsverzekering nog nooit zó tastbaar!

​​

De lancering van MyAG Employee Benefits dit jaar, hield veel meer in dan een knap design. Zowel het platform als de smartphone app zijn ontstaan uit de wens om de voordelen die werknemers genieten tastbaar én glashelder voor te stellen, met efficiënte gebruiksmogelijkheden. Niet alleen wat de gezondheidsverzekeringen betreft, maar ook op het vlak van het aanvullend pensioen.​

Alle extralegale voordelen in één app!

Sinds deze zomer zitten alle voordelen die u uw werknemers aanbiedt vervat in een handige app. Ook het aanvullend pensioen en de overlijdensdekking. En daarbij onderscheiden we ons echt, want de efficiëntie en de diverse mogelijkheden die uw medewerkers hierdoor genieten, zijn werkelijk het neusje van de zalm.

Zo kunnen ze niet alleen bekijken hoeveel u al opzij hebt gezet voor hun aanvullend pensioen, maar ook in 1-2-3 simuleren hoeveel ze netto mogen verwachten op de dag van hun pensioen. En bovendien kunnen ze bij pensionering de uitbetaling ervan online aanvragen. Niets zo makkelijk!
Hebben uw medewerkers een cafetariaplan? Dan kunnen ze de risicowaarborgen van hun aanvullend pensioen bekijken en eventueel wijzigingen simuleren en doorvoeren

Wist u trouwens dat ze op elk moment de meest actuele situatie van hun groepsverzekering in de app zien? Niet alleen wanneer hun loon of hun werktijd verandert, maar ook als ze bijvoorbeeld huwen of een kindje krijgen. Zelfs beurswijzigingen zijn zichtbaar! En dat is echt enig op de markt.


​​ ​

        
De MyAG Employee Benefits app is beschikbaar in de App Store en op Google Play.

Heel wat handige functies

Uw werknemers met een aanvullend pensioen bij AG, kunnen dus gebruikmaken van heel wat handige functies in hun MyAG Employee Benefits app. Een overzicht!  
Zicht op de pensioenreserve en het later pensioen 
​Uw medewerkers kunnen de recentste status van hun groepsverzekering opvragen, waar en wanneer ze maar willen.

Ze zien niet alleen hun spaarreserve aangroeien, maar ook hun toekomstig aanvullend pensioen.

Bovendien kunnen ze doorklikken om alles in detail te bekijken. En zo zien ze exact hoeveel uw financiële inspanning bedraagt


​      
Simulatie van het netto aanvullend pensioen, samen met heel wat nuttige info
Dit is echt uniek: in enkele seconden tijd toont onze bruto-netto simulator​ hoeveel uw werknemer netto zal ontvangen de dag dat hij met pensioen gaat. Verder vindt hij er heel wat nuttige informatie, bijvoorbeeld over de fiscaliteit van zijn groepsverzekering, over de uitbetaling ervan … 

Hun pensioenfiches altijd bij de hand
Uw medewerkers vinden er al hun pensioenfiches terug, zelfs die van bij hun eventuele vorige werkgevers. Ze kunnen hun fiches niet alleen bekijken, maar ook downloaden. 

De bedragen van de overlijdensdekking
Werd er een overlijdensdekking afgesloten? Dan vinden ze in MyAG Employee Benefits het meest recente bedrag terug dat hun nabestaanden zullen ontvangen als het noodlot zou toeslaan. 

Aanvraag van de uitbetaling kan online
Zodra de pensioendatum van uw medewerker bij ons bekend is, zorgen we ervoor dat hij de uitbetaling van zijn groepsverzekering online kan aanvragen. Niets wordt over het hoofd gezien, wat een vlottere afhandeling garandeert.


Uw voordelen als werkgever?

MyAG Employee Benefits is niet alleen het uitstalraam van alle voordelen die u aanbiedt, maar ook een bron van informatie. Op die manier maakt de app (en het platform) u het leven heel wat makkelijker. 

En dat is nog niet alles. Via de app kunnen uw medewerkers hun mentale welzijn checken en krijgen ze aanbevelingen en informatie om hun mentale veerkracht te versterken. Ze kunnen zelfs rekenen op professioneel advies. Op die manier onderscheidt u zich met een positieve bedrijfscultuur!


Extra in de app: My Mind by AG 
Hulp om zorg te dragen voor het mentale welzijn van uw medewerkers

Deze handige online tool heeft een positieve impact op de productiviteit en beschikbaarheid van uw medewerkers. Zeg nu zelf … is dit geen mooie bonus in de app? Informeer uw medewerkers: vraag meteen uw toolkit.​

Wacht niet langer: informeer uw medewerkers over alle voordelen van MyAG Employee Benefits. Het enige wat ze moeten doen is de app downloaden en installeren. Hebben uw medewerkers nog geen toegang? Laat dit weten aan uw vertrouwde contactpersoon die alles voor u in orde kan brengen.

Om u te helpen bij de communicatie aan uw medewerkers, hebben we gezorgd voor een mooie MyAG Employee Benefits toolkit boordevol handige affiches, video's, onepagers ...  Aarzel zeker niet om deze aan te vragen bij uw contactpersoon en hiervan gebruik te maken!