Aanvullend pensioen: nettobedrag - AG EB - AG Employee Benefits
Verschillende generaties testen de bruto-netto simulator op My Global Benefits

Gepubliceerd op 29/06/2022

DELEN

Unieke oplossing op de markt: simuleer het nettobedrag van de groepsverzekering

​​​​​


Meer dan vier miljoen Belgen hebben een groepsverzekering. Toch is het voor werknemers nog altijd moeilijk om in te schatten welk bedrag ze zullen krijgen. Daarom heeft AG op MyAG Employee Benefits een gebruiksvriendelijke bruto-netto simulator toegevoegd om het nettobedrag van het aanvullend pensioen te simuleren. Ontdek hier meer over de voordelen van deze nieuwe functie.

Met MyAg Employee Benefits wil AG het eenvoudiger maken om inzicht te krijgen in de voordelen die u uw werknemers biedt. Dit platform krijgt regelmatig nieuwe functies. Sinds enkele dagen kunnen uw medewerkers een simulatie doen van het nettobedrag dat ze krijgen als ze met pensioen gaan.


Unieke oplossing op de groepsverzekeringsmarkt

Maakt niet uit hoe oud ze zijn, uw medewerkers hebben zeker vragen over de belasting op het kapitaal van hun groepsverzekering en over het nettobedrag dat ze gaan krijgen. Dit is de meest gelezen FAQ op MyAG Employee Benefits! Helaas biedt geen enkele verzekeraar een makkelijke manier om dit nettobedrag te bekijken. Wettelijk gezien moeten verzekeraars alleen het brutobedrag vermelden. 

Maar AG gaat een stap verder MyAG Employee Benefits. Hiermee is het mogelijk om het nettobedrag van het aanvullend pensioen online te zien.       

De voordelen voor uw medewerkers:
  • Ze hebben een beter idee van de belasting die ze betalen op hun groepsverzekering. 
  • Ze zijn gerustgesteld als ze het nettobedrag kennen dat ze krijgen als ze stoppen met werken.
  • Ze vinden een schat aan informatie in de FAQ's zodat ze hun pensioen vol vertrouwen kunnen voorbereiden.​Een functie die beschikbaar is voor iedereen​

Al uw medewerkers kunnen deze functie gebruiken, niet alleen degenen van wie het pensioen eraan komt. De informatie in de bruto-netto simulator is aangepast aan de situatie van elke werknemer en is gebaseerd op de recentste gegevens van MyAG Employee BenefitsTest de bruto-netto simulator! 

Interesse om de simulator te testen? Log in op MyAG Employee Benefits​ en klik in de rubriek Pensioen op de knop 'Bereken je nettobedrag'.