Werknemers kunnen nu zelf hun verzekeringsattesten aanvragen! - AG Employee Benefits
Werknemers kunnen nu zelf hun verzekeringsattesten aanvragen.

Gepubliceerd op 25/01/2024

DELEN

Werknemers kunnen nu zelf hun verzekeringsattesten aanvragen

2024 begint met een knaller! Terwijl het begin van het jaar doorgaans synoniem staat voor administratieve drukte, brengen we een welkome verandering die u het leven makkelijker zal maken: uw werknemers kunnen nu geheel zelfstandig hun verzekeringsattesten aanvragen. Een prachtige vooruitgang die iedereen ten goede komt!


Laat uw werknemers vanaf nu zelf hun verzekeringsattesten aanvragen

Vanaf nu kunnen uw werknemers zelf hun verzekeringsattesten en dat van aangesloten familieleden aanvragen. Dit geeft hun niet alleen meer flexibiliteit en gemoedsrust, maar het betekent ook minder administratieve taken voor u. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het aanvragen en verstrekken van verzekeringsdocumenten. Uw werknemers kunnen de aanvraag zelf uitvoeren, waar en wanneer het hen uitkomt.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig:

  1. Uw werknemers melden zich aan op MyAG Employee Benefits, beschikbaar via de app of op desktop.
  2. Ze gaan naar de tegel ‘Gezondheidszorgen’ en klikken op ‘Mijn verzekeringsattesten’.
  3. Ze kiezen voor de optie ‘Een attest aanvragen’, geven de reden aan waarom het attest nodig is en klikken vervolgens op ‘Een attest aanvragen’. Van zodra wij alle informatie ontvangen, zal het attest zichtbaar zijn onder ‘Mijn attesten bekijken’.Empower​ uw werknemers

​Door uw werknemers zelf hun verzekeringsattesten te laten aanvragen, krijgen ze meer autonomie en verantwoordelijkheid. Ze hoeven niet langer op uw tussenkomst te wachte​​n om een attest te ontvangen, maar kunnen het zelf regelen in enkele klikken. Zo bespaart u tijd en moeite en verhoogt u de tevredenheid van uw werknemers.

Aarzel dus niet om deze nieuwe functie te promoten bij uw werknemers en te verwijzen naar deze ‘How to’, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe ze een verzekeringsattest in een handomdraai aanvragen.


Als u dat wenst kan u uiteraard nog steeds zelf een verzekeringsattest aanvragen voor uw werknemers via de huidige aanvraagprocedure. U bepaalt volledig zelf wat het gemakkelijkst voor u is!

Wil u de nieuwe functie in de MyAG Employee Benefits app bekijken? Het is mogelijk dat u daarvoor eerst de app moet updaten. U kan de recentste versie downloaden in de App Store of via Google Play Store.

Vragen?

U kan steeds contact met ons opnemen via onderstaande knop.


CONTACT​