Werkgevers en werknemers geven de voordelen van de groepsverzekering.

Gepubliceerd op 29/01/2020

DELEN

Voordelen van de groepsverzekering: waarom werkgevers én werknemers fan zijn

​​​

​In 2019 bestond de groepsverzekering in België 100 jaar. AG vervulde van bij het begin een pioniersrol in deze rijke geschiedenis, dat kon u hier al le​zen​​. Maar waarom kiezen werkgevers ook 100 jaar later nog voor een groepsverzekering voor hun werknemers? Waarom is het aanbieden van een groepsverzekering vandaag een ‘no-brainer’ bij het samenstellen van een evenwichtig pakket extralegale voordelen?​​

Wat zijn de voordelen voor de werkgever?


“Ik denk dat het uitgesloten is om nog iemand aan te werven zonder groepsverzekering aan te bieden.”​


Deze quote van
Henk Debrock (Bekaert) zegt eigenlijk al genoeg. Er zijn echter nog heel wat andere voordelen. Samen met Stefaan Boom (BNP Paribas Fortis) vertelt hij u waarom u als werkgever ook in 2020 best kiest voor een groepsverzekering. ​​​

Vimeo settings

Youtube settings

​​

Wat heeft de groepsverzekering te bieden aan uw werknemers?

Een groepsverzekering is een echt win-win-verhaal. Want ook uw werknemer geniet van heel wat voordelen dankzij de groepsverzekering. En dat is heus niet alleen de opbouw van een mooi aanvullend pensioen.  


We vroegen aan Eliane Van den Stock en Denis Scheers, jarenlang werknemer bij AG en nu zelf gepensioneerd, wat voor hen de grote voordelen zijn voor werknemers.

Vimeo settings

Youtube settings

​​

Uw groepsverzekering is er in verschillende gedaantes

Er bestaat niet zoiets als ‘de’ groepsverzekering. Kiest u als werkgever voor een gewaarborgd rendement in tak 21? Of bent u bereid om iets meer risico te nemen om een hoger rendement na te streven in tak 23? Bij elk werkgeversprofiel past er een groepsverzekering Welke zit u als gegoten?
Op zoek naar de perfecte groepsverzekering?

Benieuwd welke groepsverzekering perfect past bij uw bedrijf? Contacteer dan vrijblijvend een van onze salesmanagers. Zij helpen u graag verder met persoonlijk advies.