Ontdek de voordelen bij de oogzorgpartners van AG - AG Employee Benefits
Voordelen bij de oogzorgpartners van AG.

Gepubliceerd op 20/02/2024

DELEN

Klare kijk op de voordelen bij onze oogzorgpartners

​​​​​​

Mensen starten steeds jonger met brillen. Als je bedenkt hoeveel monturen, glazen en lenzen ze in de loop van hun leven zullen verslijten, dan is uw tegemoetkoming in de kosten via de dekking Ambulante medische kosten van AG meer dan welkom. In de MyAG Employee Benefits app vinden uw medewerkers bovendien mooie kortingen bij LensOnline®, Pearle – en nu ook Glazoo. Het zijn slechts enkele van de vele services en voordelen in de app. Ontdek wat onze oogzorgpartners te bieden hebben.

​​​Een leven lang brillen

Ruim de helft van de bevolking draagt een bril. Bij kinderen en jongeren neemt bijziendheid snel toe door beeldschermgebruik en een gebrek aan buitenactiviteiten. Later, in hun volwassen leven, is de kans groot dat ze een leesbril of multifocale glazen nodig hebben. Een heel leven lang brillen, dat is al lang geen uitzondering meer.

Medische hulpmiddelen hebben groot aandeel in eigen kosten​

De kosten voor optische hulpmiddelen kunnen in een mensenleven hoog oplopen. De meeste bril- en lenzendragers krijgen echter slechts een beperkte tussenkomst via de sociale zekerheid. Van de totale gezondheidsuitgaven betaalt men in België 19% zelf (2021). Dat aandeel is hoger dan gemiddeld voor tandzorg en medische hulpmiddelen zoals brillen en lenzen (cijfers OESO-gezondheidsdata 2023). Om een idee te geven: brillen en lenzen maken een kwart uit van de totale ambulante kosten die AG terugbetaalt.


​Aantrekkelijke voordelen bij partners van AG​

Maakt de dekking Ambulante Medische kosten van AG onderdeel uit van uw verloningspakket, dan genieten uw medewerkers inderdaad een welkome tussenkomst voor hun monturen, brilglazen en lenzen. U verlicht het prijskaartje voor een klare kijk nog meer met aantrekkelijke aanbiedingen bij deze gezondheidspartners:


Glazoo.png
​​​
Krassen op brillenglazen of een nieuwe sterkte nodig? Glazoo biedt een eenvoudige, duurzame oplossing voor brildragers die nieuwe glazen nodig hebben, maar nog niet klaar zijn om afscheid te nemen van hun favoriete montuur. Wat meteen ook goed is voor het milieu. Bovendien krijgen ze dankzij AG exclusief 10% korting op alle nieuwe brillenglazen.
LensOnline.png
​LensOnline® is de grootste aanbieder van contactlenzen in de Benelux. Uw medewerkers kunnen er hun contactlenzen online bestellen, of voor oogcontroles en professioneel advies langsgaan bij hun grootschalige netwerk met aangesloten partner-opticiens. Via de kortingscode van AG pr​ofiteren ze van 10% korting op hun favoriete lenzen. Deze gezondheidspartner deelt bovendien geregeld praktische tips voor bril- en lenzendragers.​ 
Pearle.png

​​

Pearle Opticiens is Belgisch marktleider, met de beste zorg voor ogen, voor iedereen. Gediplomeerde en deskundige opticiens meten en testen vakkundig de ogen van hun klanten en geven​ degelijk advies. Uw medewerkers krijgen via AG tot 30% korting op een complete bril en 10% korting op contactlenzen. Alle details en voorwaarden zijn beschikbaar in de winkels.

Houd ons groeiend aanbod in de gaten

De voordelen bij de gezondheidspartners van AG breiden gestaag uit. Alle kortingen zijn inbegrepen in de Hospitalisatieverzekering en de verzekering Ambulante zorgen die u uw werknemers aanbiedt. Ze staan glashelder in de MyAG Employee Benefits app​. Ze worden geactiveerd door in de winkels en webshops van onze partners een kortingscode in te geven of de My Healthcare Card te laten scannen. Herinner uw team er regelmatig aan om er volop hun voordeel mee te doen. 

Een overzicht van alle partners vindt u via onderstaande button.


​de partners van AG​

​​Bent u zelf verzekerd bij AG? Dan kan u uiteraard ook zelf uw voordelen activeren. Klik in de MyAG Employee Benefits app op 'Mijn diensten' en ga daarna door naar 'Mijn voordelen'.