Preventie AG Income Care - AG Employee Benefits
Support via het Income Care-product met onderdeel preventie

Gepubliceerd op 22/02/2022

DELEN

Hoe helpt u uw medewerkers om gezond te blijven?

Zoals u weet, stijgt het aantal langdurig zieken elk jaar. Het probleem aanpakken als het zich voordoet, is één ding, maar preventief handelen is nog beter, toch? 


Zeg 'ja' tegen preventie

Met uw Income Care-product en de Return To Work-trajecten beschermt u uw medewerkers als ze ziek zijn. AG gaat nog een stapje verder door My WellRi toe te voegen aan zijn product Gewaarborgd Inkomen en zo een preventieve en vernieuwende component te koppelen aan zijn Income Care-aanbod. 

My WellRi in een paar woorden

My WellRi is een wetenschappelijk onderbouwde en kwantitatieve analyse gebaseerd op de feedback van uw medewerkers over hun persoonlijke en professionele welzijn. Via deze analyse brengt u het welzijn in uw bedrijf in kaart en geeft u uw welzijnsbeleid verder vorm. Bovendien voldoet u dankzij My WellRi aan de wettelijke verplichtingen rond preventie en analyse van psychosociale risico's.

Waarom voegt AG My WellRi toe aan zijn Income Care-aanbod? 

AG verbetert zijn producten voortdurend, zodat ze zo goed mogelijk aan uw behoeften voldoen. Daarom versterken we ons Income Care-aanbod en bieden we u de mogelijkheid om het curatieve aspect van de Return To Work-trajecten te koppelen aan het preventieve aspect van de My WellRi-analyses.
Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat preventief handelen het welzijn van werknemers verhoogt en bijgevolg het risico op absenteïsme vermindert. Lees onze whitepaper over de kost van absenteïsme​ voor meer cijfers hierover.   

Interesse? 

Hebt u een vraag of wil u meer informatie over My WellRi en/of AG Income Care? Klik dan op de groene knop hieronder.