Uw tevredenheid telt. Uw feedback ook. - AG Employee Benefits
Satisfaction Survey 2023

Gepubliceerd op 03/07/2023

DELEN

Hoe tevreden bent u over AG?

​​

Als werkgever staat u centraal in alles wat wij ondernemen en ontwikkelen voor u en voor uw medewerkers. Beantwoordt onze service aan jullie wensen? Om dat te weten te komen, hebben we dit voorjaar een bevraging georganiseerd. We vertellen u graag meer over de resultaten.


​​Wat u waardeert​

 Altijd aan uw zijde, op de manier die u verkiest!
​Van een verzekeraar verwacht u dat hij er is als u hem nodig hebt. In deze snel evoluerende digitale wereld, krijgen mensen echter snel het gevoel dat hun verzekeringsadviseur zomaar van de aardbol verdwenen is… 
Dat is gelukkig niet het geval bij AG Employee Benefits! We zetten zowel in op performante digitale tools als op warme, menselijke contacten. Niet alleen gisteren, maar ook vandaag én morgen. Uit de enquête blijkt dat we op dit punt zeker geslaagd zijn. Ja, jullie zien ons wel degelijk als een phygital verzekeraar!

Vriendelijk, duidelijk en persoonlijk
Het verbaast niemand dat de AG-contactpersonen voor een hoge klantentevredenheid blijven zorgen. De antwoorden zijn bijna unaniem: onze contactpersonen zijn altijd vriendelijk, zeer toegankelijk, responsief én competent. Bovendien communiceren ze duidelijk en transparant. Wat onze klanten nog meer waarderen? Wel, dat is het persoonlijke face-to-face contact en de zinvolle, aangename meetings.

De digitale tools, een echte meerwaarde
Liefst 92% van de bevraagde klanten geeft aan dat My Global Benefits een goede oplossing is om hun werknemers te informeren over de voordelen die ze via hun werkgever genieten. En ook meer dan de helft is zeer tevreden over de app. Een cijfer dat alleen maar kan stijgen na de lancering van onze gloednieuwe, geïntegreerde MyAG Employee Benefits app​ vanaf midden juli!

Een degelijk verzekeringsplan​
Zoals elk jaar blijven ook onze producten één van onze sterktes. We lezen meermaals dat werkgevers via AG over “een goede dekking” en “een zeer goed plan” beschikken, iets wat ons uiteraard heel blij maakt. Onze klanten blijven ons dus beschouwen als een betrouwbare partner voor het aanbieden van verzekeringsproducten en -diensten aan hun medewerkers. Ja, AG is meer dan een gewone verzekeraar!​


Waar we nog in kunnen groeien

​Uiteraard hebben we ook gepolst naar de dingen die we kunnen verbeteren. Want het uiteindelijke streefdoel is dat uw tevredenheid toeneemt. Onze dagelijkse dienstverlening blijft een belangrijk rol spelen met betrekking tot de algemene tevredenheid. Het beantwoorden van specifieke vragen, het verwerken van premies en het afhandelen van medische kosten gebeuren liefst iets sneller. We weten dus duidelijk waar we een tandje kunnen bijsteken​.


Help ons sneller op de bal te spelen.

Wil u uw mening graag geregeld aan ons kwijt? Dan is ons EB Lab de geknipte oplossing. Het is de plaats waar we experimenteren en nieuwe dingen testen. En daar willen we u als werkgever graag bij betrekken.

Test de innovaties van AG in primeur
In een EB Lab-sessie ...
  • Test u als eerste de nieuwe functies van My Global Benefits, AG Health app en EB Online.
  • Geeft u uw mening over onze communicatie. Is die duidelijk genoeg?
  • Vertelt u ons hoe u graag geïnformeerd wil worden.

Het is onze missie om u gepast te ondersteunen bij het beheer van uw verzekeringen en bij de communicatie naar uw werknemers over de voordelen die u hen via AG biedt. En dus willen we u duidelijke diensten en communicaties bieden, samen met gebruiksvriendelijke digitale tools.

Word lid van de EB Lab-community
Als lid van de EB Lab-community kan u deelnemen aan maximaal zes online challenges per jaar. Voor elke challenge krijgt u een uitnodigingsmail met alle info:
  • Het thema van de sessie
  • De tijd die u nodig hebt om de challenge aan te gaan
  • Wat we samen van de sessie kunnen leren

U kiest telkens zelf of u al dan niet deelneemt aan een challenge. Deze zijn vrijblijvend én gratis. We vragen u wel om minstens drie challenges per jaar aan te gaan. Op die manier legt u het nodige gewicht in de schaal bij de ontwikkeling en beoordeling van onze nieuwigheden op het gebied van employee benefits.

Geïnteresseerd?
​​We danken u voor uw vertrouwen en hopen dat u ook in de toekomst tevreden blijft over de service van AG. Hebt u een vraag over onze diensten of wil u graag nieuwe services testen? Dan kan u altijd terecht bij uw vertrouwde AG-contactpersoon​. ​