De 5 voordelen van de AG Health app - AG Employee Benefits
The 5 benefits of My Global Benefits

Gepubliceerd op 29/03/2023

DELEN

De 5 voordelen van de AG Health app

​​​

Waarom is de AG Health app een geweldige troef? Net als My Global Benefits geeft deze digitale tool uw medewerkers een overzicht van de voordelen van hun collectieve plannen bij AG Employee Benefits. Zij vinden er alle details van de verzekeringen die u als werkgever voor hen hebt afgesloten bij AG. En nog veel meer …​


5 goede redenen om de
AG Health app te gebruiken

Het grootste voordeel van de AG Health app en van My Global Benefits? Uw medewerkers kunnen op elk moment en op één plaats al hun dekkingen en waarborgen van hun collectieve verzekering online bekijken. Momenteel logt meer dan 75% van de My Global Benefits-gebruikers in op hun app om een globaal overzicht te krijgen van wat AG dekt, zoals het soort ziekenhuisopname, de vrijstelling, het plafond ...  ​

Maar de tool bevat nog heel wat andere snufjes! Dit zijn de 5 belangrijkste voordelen van de AG Health app voor uw medewerkers en voor u, als werkgever:
 

1. Eenvoudige en doeltreffende persoonlijke info

De tool biedt gratis en uitsluitend gepersonaliseerde informatie, volgens de dekkingen die u aanbiedt, in een duidelijke en begrijpelijke taal.

Welke info vindt u in de app ? Enkele voorbeelden:

  • Het nettobedrag van het aanvullend pensioen.
  • Een overzicht van de gedekte medische kosten in België en in het buitenland.
  • Het bedrag van het vervangingsinkomen bij langdurige arbeidsongeschiktheid door ziekte, ongeval of zwangerschapsverlof. 

Bovendien blijkt uit ons marktonderzoek van eind 2022 dat een grote meerderheid van de gebruikers een score van minstens 8 op 10 geeft voor het gemak om in te loggen (waarbij 41% een score van 9 of meer op 10). De app is intuïtief en het is makkelijk om er de juiste informatie te vinden.

2. Hospitalisatie melden

Via de AG Health app​​ of My Global Benefits kunnen uw medewerkers snel en eenvoudig een ziekenhuisopname melden. In slechts enkele klikken! En in alle veiligheid. Bijna 80% van de respondenten van ons marktonderzoek is het daarmee eens. 

En wat met de medische kosten?

Om het uw medewerkers nog makkelijker te maken, hebben wij onlangs onze procedure voor de verzending van medische kosten in verband met een ziekenhuisopname vereenvoudigd. U kan nu sneller uw kosten rechtstreeks via de AG Health app – of via My Global Benefits​​ - doorsturen en een overzicht krijgen van alle kosten, gelinkt aan uw ziekenhuisopname, die u hebt doorgestuurd. Klanten die de app gebruiken, stellen deze functie erg op prijs. 

Goed om te weten: uit onze studie van 2022 bleek ook dat de aangifte van medische kosten de meest gebruikte functie in de AG Health app is. Meer dan 83% van de respondenten voert dus via de AG Health app de kosten van een ziekenhuisopname in. Ze vinden het proces eenvoudig, snel en efficiënt.
 

3. Bruto-netto simulator

Dit is een unieke tool op de verzekeringsmarkt: simuleer het nettobedrag van de groepsverzekering. Met deze tool kunnen uw medewerkers snel en eenvoudig het nettobedrag van hun aanvullend pensioen simuleren via de app en/of My Global Benefits. Uw medewerkers:

  • Hebben zo een beter idee van de belasting die ze betalen op hun groepsverzekering.
  • Vinden een schat aan informatie in de FAQ's zodat ze hun pensioen vol vertrouwen kunnen voorbereiden.
  • Zijn gerustgesteld als ze het nettobedrag kennen dat ze gaan krijgen als ze stoppen met werken.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en om de simulator te testen.


SIMULATOR TESTEN


4. 
Veiligheid eerst

Veiligheid is onze prioriteit. Zoals u weet bevat de AG Health app, net als My Global Benefits, veel persoonlijke en vertrouwelijke informatie over uw medewerkers. Daarom moeten zij zich eerst registreren om toegang te krijgen tot de tool. Zodra dit is gebeurd, loggen ze gewoon in - met of zonder Face ID - en krijgen ze toegang tot hun app met hun persoonlijke gegevens.

5. Eenvoudige uitrol waarbij AG u helpt van begin tot eind
Dit kennen onze klanten bijna beter dan wijzelf. Bekijk de testimonial van een klant die de implementatie van de AG Health app en My Global Benefits​​ 'live' meemaakte.

VIDEO BEKIJKEN

Klik op de onderstaande knop voor meer info over de AG Health app, en om de app te downloaden.

Meer weten over de AG Health app​