Child balance

Gepubliceerd op 28/06/2018

DELEN

My Global Benefits wint aan populariteit


Anderhalf jaar na de lancering lost My Global Benefits alle verwachtingen in: meer en meer werkgevers bieden My Global Benefits aan hun werknemers aan. Bovendien neemt de frequentie van de bezoeken toe.


De groepsverzekering blijft voor heel wat werknemers een vaag begrip. Ze kunnen niet altijd inschatten wat dit voor hen concreet betekent. En zeker niet hoeveel dit aan u kost.

Met My Global Benefits willen we hier verandering in brengen. Op deze site krijgen uw werknemers een duidelijk overzicht van de voordelen van hun groepsverzekering en van uw financiële investering.


Wat is het voordeel van My Global Benefits ten opzichte van de pensioenfiche ?

Dit document, dat u elk jaar aan al uw werknemers moet geven, kan voor u een grote administratieve werklast betekenen.

Dankzij My Global Benefits kunnen aangeslotenen deze fiche zelf online consulteren. Zo bent u verlost van de verdeling van deze papieren pensioenfiches. Meer nog, op My Global Benefits zien uw medewerkers meteen hoeveel ze al gespaard hebben via hun groepsverzekering, en weten ze welk bedrag ze krijgen als ze met pensioen gaan.

Is er iets niet duidelijk, dan kunnen ze altijd een kijkje nemen in de FAQ’s. Voor het begrijpen van alle termen op hun pensioenfiche is er een handige woordenlijst.


Na anderhalf jaar is de balans positief

Meer dan de helft (52 %) van onze grote klanten koos al voor My Global Benefits.
Dit betekent dat maar liefst 150.000 werknemers voortaan toegang hebben en onder andere hun pensioenwaarborgen kunnen consulteren.


Maar wat is het verschil met mypension?

mypension is de website van de overheid waar je naast je wettelijk pensioen ook een zicht krijgt op je aanvullend pensioen.

My Global Benefits biedt veel meer informatie dan enkel gegevens over het pensioen. Zo kan je er ook de informatie terugvinden over je gezondheidsverzekering en je invaliditeitsverzekering. Dit verklaart ook het verschil in de leeftijd van de bezoekers.
 

Waarom zeggen we dat My Global Benefits een succes is?

Na anderhalf jaar zien we dat de bezoekers de extra informatie over het aanvullend pensioen nuttig vinden en consulteren.
 


Ook merken we op dat de gemiddelde My Global Benefits gebruiker 2 tot 3 keer terugkomt binnen hetzelfde jaar. We stellen ook vast dat het percentage gebruikers die My Global Benefits opnieuw bezoeken, hoger ligt dan bij mypension.

 
 
My Global Benefits is dus een heel interessante tool voor werknemers die meer van hun aanvullend pensioen willen begrijpen. Maar ook de informatie over hun eventuele waarborgen gezondheidszorg en arbeidsongeschiktheid zijn zeker de moeite waard. Met My Global Benefits kan u uw inspanningen valoriseren en ontdekken werknemers wat u allemaal voor hen doet.

Wilt u alles weten over de voordelen van My Global Benefits?
Zin om de nieuwe site My Global Benefits te ontdekken? Bekijken deze video.

Vimeo settings

Youtube settingsWilt u My Global Benefits opstarten in uw onderneming? Stuur dan een mailtje naar StartMyGlobalBenefits@aginsurance.be.