partnerschap app Doktr - AG Employee Benefits
Doktr-app partnerschap tussen AG en Proximus

Gepubliceerd op 14/12/2022

DELEN

Doktr-app: mooi partnerschap tussen AG en Doktr

​​​

In 2022 besloot AG samen te werken met Doktr om de app aan zijn medewerkers aan te bieden tijdens de pilootfase. De huidige context bevordert de ontwikkeling van digitale diensten in verschillende sectoren, waaronder ook de gezondheidssector. We zijn er trots op dat we deze evolutie mee ondersteunen. In dit artikel leest u meer over de Doktr-app en het partnerschap tussen AG en Doktr.

Goed om te weten: AG en Doktr sloten een partnerschap om videoconsultaties toegankelijker te maken. Het gaat om een sterke samenwerking tussen twee Belgische ondernemingen met dezelfde ambities: een ecosysteem uitbouwen dat het specifieke Belgische zorgmodel ondersteunt, en een antwoord biedt op de toekomstige vraag naar hybride, fysieke en digitale consultaties. Wat kan u doen met de Doktr-app?  

Met de Doktr-app op uw smartphone raadpleegt u via een online videogesprek uw huisarts of een gekwalificeerde arts. Heel eenvoudig én veilig via uw smartphone.   


​​Wat zijn de concrete voordelen van Doktr?  

  • Uw eigen huisarts of een gediplomeerde arts in België
  • Zonder afspraak
  • Waar u ook bent 


Waarom werkt AG mee aan dit project?  

1. Betrouwbare Belgische partner

Voor dit project werkt AG samen met een betrouwbare Belgische onderneming: Doktr, een innoverende provider van digitale diensten in de gezondheidssector. Doktr maakt videoconsultaties mogelijk tussen de gebruikers van de app en zorgverstrekkers, en dit op een eenvoudige, veilige en gebruiksvriendelijke manier.

2. Veilige digitale toegang tot medisch advies​ 

U logt veilig in op de Doktr-app via itsme. Uw persoonsgegevens worden met de grootste zorg verwerkt. Wil u meer weten over de bescherming van uw privacy? Lees de FAQ ‘Hoe verwerkt u mijn gegevens?’ op de website van Doktr: 'Hoe gaan jullie om met mijn identificatie en gezondheidsgegevens?'.

3. Promoten van hybride technologieën voor de gezondheidssector

AG en Doktr streven naar een hybride zorgmodel dat klaar is voor de toekomst. Bij Doktr staan digitale consultaties centraal. Het is zeker niet de bedoeling om fysieke consultaties te vervangen, maar wel om er een aanvulling op te bieden. Dit verlicht het werk van de artsen en biedt de patiënten extra flexibiliteit. Het partnerschap is een mooi voorbeeld van de 'phygital' aanpak van AG: fysieke consultaties blijven behouden, maar wie dat wil kan ook voor digitaal kiezen.
Wat zijn de volgende stappen?  

Een uitgebreidere uitrol naar al onze AG-klanten is gepland voor 2023.


Interesse?  

Hebt u voor uw medewerkers bij AG een verzekering ambulante zorgen en/of een hospitalisatieverzekering afgesloten? 

Wil u meer weten over ons interne proefproject? Of meer informatie over hoe u uw medewerkers kan aanmoedigen om de voordelen te benutten van hybride consultaties via de AG Health app?

Neem dan contact op met uw gebruikelijke contactpersoon​ bij AG.