Beter communiceren over extralegale voordelen - AG Employee Benefits
customer-satisfaction

Gepubliceerd op 21/12/2018

DELEN

Beter communiceren over extralegale voordelen

​​

Een studie die we samen met de Vlerick Business School hadden gevoerd in 2016, toonde aan dat werkgevers enigszins ontevreden zijn over de manier waarop verzekeraars communiceren over extralegale voordelen.
Een nieuwe enquête twee jaar later bevestigt deze conclusie grotendeels. Toch zijn er ook een aantal positieve elementen.


Dit zijn de voornaamste tendensen:

Goed communiceren

Werkgevers willen een betere communicatie naar hun medewerkers over aanvullende verzekeringen. 

Ze tonen zich vrij sceptisch over het materiaal dat ze ter beschikking krijgen voor hun werknemers en zijn dan ook voorstander van tools die kwalitatieve interactie kunnen creëren tussen verzekeraar en werknemer.

My Global Benefits

Uit de enquête blijkt dat My Global Benefits een zeer efficiënt platform is om werknemers te informeren over hun sociale voordelen, zowel pensioen als invaliditeit. En dat was ook de reden waarom AG Insurance My Global Benefits lanceerde. 87 % van de bevraagden vindt dat dit platform een zeer goede oplossing is om werknemers te informeren.

Hospitalisatie 

Ook in dit domein is de service de voorbije jaren aanzienlijk geëvolueerd. Verschillende verzekeraars beschikken over een digitale tool – een website of app – om schadegevallen aan te geven. 

Met My Global Benefits, de online schadeaangifte​, de site Hospitalisatie, … blijft AG Insurance niet achter. Onze klanten waarderen al deze tools, die we dan ook verder zullen blijven ontwikkelen.​

Gegevensuitwisseling​

Voor werkgevers is het van essentieel belang dat ze beschikken over efficiënte oplossingen voor gegevensuitwisseling. Ze zijn dan ook heel tevreden over het AG EB Online-platform. AG Insurance heeft dit platform specifiek ontwikkeld voor de gegevensuitwisseling wat betreft de plannen pensioenen, invaliditeit en hospitalisatie.


 

Uw mening telt

​Aan het einde van de enquête kregen de bevraagden ook ruimte om hun eigen mening en suggesties voor verbeteringen te formuleren. We houden er uiteraard rekening mee en we bekijken hoe we deze voorstellen in de toekomst in ons aanbod kunnen opnemen.

 

 
Wil u graag meer informatie over deze enquête? Dan kan u altijd terecht bij uw vertrouwde contactpersoon bij AG Employee Benefits. ​