AG EB Invest Dashboard - AG Employee Benefits
AG EB Invest Dashboard

Gepubliceerd op 17/01/2022

DELEN

Nieuw: AG Invest Dashboard van Employee Benefits

AG Employee Benefits maakt een vliegende start in 2022: de nieuwe, veilige en efficiënte tool met – onder andere – informatie over de financiële markten staat online! De tool kreeg de naam 'AG EB Invest Dashboard'. Een woordje uitleg bij dit nieuwe en praktische dashboard.


AG Employee Benefits lanceerde begin 2022 AG EB Invest Dashboard. Met enkele muisklikken krijgt u een gedetailleerd overzicht van de samenstelling, de evolutie en het beheer van onze beleggingsfondsen, zowel in tak 21 als in tak 23. En het dashboard heeft nog meer in petto!

Centralisatie van informatie

Dankzij AG EB Invest Dashboard is alle informatie over de tak 21- en tak 23-fondsen op één plaats beschikbaar. U bent dus in realtime op de hoogte van het fondsenaanbod van AG Employee Benefits. Het dashboard is een soort Employee Benefits-shop waarin u de informatie kiest die u interesseert over het ruime aanbod van tak 21- en tak 23-fondsen. Zo krijgt u een duidelijk en gedetailleerd overzicht van de fondsen in tak 23 en/of het aanbod in tak 21.

En als u meer wil weten over de beleggingsstrategie van AG, neemt u gewoon de brochures erbij of bekijkt u de video die we speciaal voor u maakten. Deze gegevens zijn toegankelijk op de homepagina van AG EB Invest Dashboard via de blauwe bollen.

AG EB Invest Dashboard Home Page


Gedetailleerd overzicht voor elk fonds

Deze reportingtool geeft u alle details over de samenstelling, de evolutie en het beheer van elk tak 21- of tak 23-beleggingsfonds dat AG Employee Benefits via zijn groepsverzekeringen aanbiedt. Door een fonds te selecteren, komt u alles te weten over de prestaties, de beheerders, de geografische spreiding, de actieve of passieve stijl en de grootte. Nog meer info vindt u in de documentatie over het fonds die wij voor u hebben uitgewerkt, in een moderne en gemakkelijk leesbare lay-out. 


AG EB Invest Dashboard Fonds

Blijf op de hoogte van de macro-economische ontwikkelingen

Elke maand vindt u op AG EB Invest Dashboard een update van de wereldwijde macro-economische situatie via Economic Outlook. In deze artikels leest u de recentste informatie over de macro-economische indicatoren en de laatste ontwikkelingen op de financiële markten en de gevolgen daarvan voor de fondsen in het aanbod van AG Employee Benefits. U vindt er ook een overzicht van de aandelen- en obligatiemarkten, hun prestaties en groeivooruitzichten.

Al deze gegevens helpen u de snel evoluerende markten beter te begrijpen.

Alle voordelen van AG EB Invest Dashboard in een notendop:

  • U vindt er een uitvoerig overzicht van de beleggingsfondsen die AG via zijn groepsverzekeringen aanbiedt.
  • U krijgt een gedetailleerde samenvatting voor elk fonds en u bent in realtime op de hoogte van de evolutie van deze fondsen.
  • U bent mee met het laatste nieuws en de recentste macro-economische ontwikkelingen.​​Naar het AG EB Invest Dashboard