AG organiseert geregeld events over pensioen en gezondheid. - AG Employee Benefits
Volg de AG-events over pensioen en gezondheid

Gepubliceerd op 18/05/2022

DELEN

Hou uw agenda klaar, want deze events komen eraan!

​​

In deze snel evoluerende tijden is het belangrijk dat u en uw medewerkers op de hoogte blijven van de actualiteit rond levens- en groepsverzekeringen, pensioenen en gezondheid. Daarom organiseert AG geregeld events over deze onderwerpen. Ontdek wat er binnenkort op de agenda staat!


U kan het al raden … De AG-events worden heel erg geapprecieerd en zijn hierdoor snel volzet. Daarom kondigen we ze mooi op voorhand aan. Hieronder vindt u een overzicht van de events die binnenkort plaatsvinden. Interesse? Zet dan zeker een reminder in uw agenda en schrijf op tijd in.


Pension & Health Academy

Dankzij de korte middagsessies van de Pension & Health Academy, uiterst leerrijke en interactieve webinars, blijft u op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het vlak van de pensioenen en gezondheidszorg. Reserveer de volgende middagen alvast in uw agenda en word slimmer tijdens uw lunchpauze!

  • Het Return To Work-traject in de nieuwe werkrealiteit
    Op donderdag 2 juni 2022 van 13 tot 14 uur (inschrijven kan tot 30 mei).

  • Wat is een bonusplan en wat zijn de fiscale voordelen ervan? 
    Op dinsdag 14 juni 2022 van 13 tot 14 uur (inschrijven kan tot 10 juni).

Info & Inschrijvingen


AG EB Academy

Tijdens de theoretische opleidingssessies komt u als HR-manager of -medewerker alles te weten over uw groepsverzekeringen bij AG: de fiscaliteit, de aansluitingsvoorwaarden … Daarnaast zijn er de praktijksessies met een uitgebreide demo van AG EB Online en van My Global Benefits, beveiligde online tools waarmee u gegevens van uw aangeslotenen kan consulteren en beheren.

Een overzicht van de volgende data:

Praktijksessies:

dinsdag 7 juni (volzet), dinsdag 4 oktober

Theoretische sessie:

dinsdag 15 november​

Info & Inschrijvingen​


AG Health Partner Events

AG Health Partner is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven bij het opzetten en uitrollen van een preventief wellbeingbeleid. Zij verzorgen het welzijn in uw organisatie van a tot z, zodat het beste in uw medewerkers naar boven komt.

Speciaal voor HR-managers & decision-makers organiseren ze op 24 mei een seminar in de AG Campus te Brussel:

HR onder druk: zijn leidinggevenden de oorzaak of de remedie?

Tijdens dit seminar onderlijnen we het belang van goed, authentiek teamleiderschap om de workload bij HR te verlichten. Zo reiken we aan de hand van twee use cases (Sony en AG) de nodige tools & tricks aan om uw teamleaders goed te ondersteunen in hun contacten met werknemers die met stress kampen, want zij spelen een cruciale rol in het verzuimbeleid. Gastspreker is niemand minder dan Rik Vera, gerenommeerd keynotespeaker en auteur, vooral bekend van 'Managers the day after tomorrow'.

We verwelkomen u met een lunch om 12.30 uur, waarna deze Nederlandstalige conferentie start om 13 uur en eindigt om 16 uur. De Franstalige sessie vindt in het najaar plaats.


We kijken er alvast naar uit om u op een van onze events te kunnen verwelkomen!