Ontdek My Mind Premium en My Care Premium. - AG Employee Benefits
Ontdek My Mind Premium en My Care Premium

Gepubliceerd op 19/12/2023

DELEN

Investeer in het welzijn van uw werknemers met My Mind Premium en My Care Premium by AG

​​​​​​​​​​​

In een tijd waarin gezondheidsbewustzijn steeds meer aandacht krijgt, is het investeren in het welzijn van uw werknemers noodzakelijk. Met My Mind Premium en My Care Premium speelt u proactief in op de groeiende behoefte aan gezondheids- en welzijnsinitiatieven van uw werknemers. Deze Premium versies zijn ontworpen om hen op een eenvoudige, toegankelijke en vertrouwelijke manier te ondersteunen bij het verbeteren en beschermen van hun mentale en fysieke gezondheid.​

​​

GA SNEL NAARDRIJFVEER ACHTER NIEUWE GEZONDHEIDSOPLOSSINGEN: WAT DE MARKT ONTHULT

20231205_AG_BAN-marktonthullingen_v3_NL.png


WAAROM MY MIND PREMIUM EN MY CARE PREMIUM?

Met My Mind Premium en My Care Premium geeft u uw werknemers de nodige hulpmiddelen om hun gezondheid en weerbaarheid zelf te monitoren, informatie te vinden, persoonlijk advies in te winnen en snel in contact te komen met professionals. Dit alles op een toegankelijke, laagdrempelige, vertrouwelijke en doeltreffende manier. 

Door hen te ondersteunen op zowel mentaal als fysiek vlak bevordert u niet alleen een gezondere en productievere werkplek, maar vermindert u ook het risico op ziekteverzuim en personeelsverloop, wat leidt tot kostenbesparingen. Daarnaast onderscheidt u zich van andere spelers op een competitieve arbeidsmarkt als een zorgzaam en betrokken bedrijf. Een belangrijke troef om toptalent aan te trekken en tevreden te houden.Investeren in het welzijn van uw werknemers is dus niet alleen een kwestie van ethiek en verantwoordelijkheid, maar ook van strategie en winstgevendheid. Als u in het welzijn van uw werknemers investeert, investeert u in het succes van uw bedrijf. Een echte win-win dus!


MY MIND PREMIUM: PARTNER IN MENTALE GEZONDHEID

Vanaf 1 januari 2024 kunnen uw werknemers met My Mind Premium rekenen op:

  • Individuele veerkrachttest met een gepersonaliseerd actieplan

Op basis van een anonieme, wetenschappelijke vragenlijst ontdekken uw werknemers hoe sterk hun veerkracht is en kunnen ze deze monitoren door middel van een persoonlijk actieplan met aanbevelingen die specifiek op hun noden zijn afgestemd.


  • Self learning programma
Uw werknemers kunnen deelnemen aan een self learning programma, ‘Helemaal Mindful’ over de basisprincipes van mindfulness die helpen om een dieper niveau van bewustzijn en innerlijke rust te bereiken.

  • Educatieve programma’s op maat
Daarnaast kunnen uw werknemers individuele digitale programma’s volgen op hun eigen tempo, waar en wanneer het hen uitkomt. Zo verschaft ‘Het ABC van veerkracht’ inzicht in de eigen veerkracht en hoe om te gaan met stress en verandering. Ook in 2024 komen er veelbelovende programma’s aan bod, zoals ‘Stress: vriend of vijand’. Door deze programma’s op te nemen in uw bestaande opleidingstrajecten, draagt u niet alleen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van uw werknemers, maar zorgt u er ook voor dat ze zich gewaardeerd en erkend voelen.

  • Inspirerende artikels en video’s
Verder kunnen ze hun kennis en geest verrijken dankzij onze welzijnsbibliotheek, waarvan elk artikel en video zorgvuldig is samengesteld en uitgekozen om hen te begeleiden naar een gezondere geest.

  • Professionele hulp
EASY (Employee Assistance & Support for You), een vertrouwelijke en 24/7/365 beschikbare dienst, biedt uw werknemers en inwonende gezinsleden (vanaf 16 jaar) ondersteuning op diverse gebieden, waaronder psychologische begeleiding, werk-privébalans coaching, juridisch en financieel advies, life coaching en welzijns- en gezondheidscoaching. Elke werknemer en gezinslid heeft recht op 5 inbegrepen sessies per onderwerp met een gecertificeerde psycholoog of expert. Ze kunnen binnen twee werkdagen contact opnemen en binnen een verwachte termijn van vijf werkdagen een gesprek voeren.
COMING SOON: MY CARE PREMIUM, EEN DIGITALE DOKTER

Als aanvulling op My Mind Premium zal ook My Care Premium met focus op fysieke gezondheid binnenkort worden gelanceerd.

My Care Premium is een digitale gezondheidsdienst ontworpen om uw werknemers te helpen bij het navigeren door hun gezondheidsproblemen en hen te begeleiden naar de juiste zorg. Zo kunnen ze dankzij de Symptom Checker, partner van AG, in slechts enkele klikken wetenschappelijk onderbouwd advies krijgen over hun fysieke klachten. 

Bovendien kunnen via ze Doktr digitaal en zonder afspraak een arts raadplegen. Dit kan via een onbeperkt aantal teleconsultaties bij hun eigen huisarts. Als hun huisarts niet is aangesloten op het Doktr-platform kunnen uw werknemers via My Care Premium twee inbegrepen videoconsultaties starten met een andere huisarts die erkend is in België.
Kortom, met My Mind Premium en My Care Premium biedt u uw werknemers de tools die ze nodig hebben om hun mentale en fysieke gezondheid te bevorderen, wat leidt tot een positieve en aantrekkelijke bedrijfscultuur, hogere medewerkerstevredenheid en dus minder ziekteverzuim en kosten.


INTERESSE?​

​Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze Premium versies en maak van de gezondheid van uw werknemers een prioriteit. U kan ook steeds uw gebruikelijke contactpersoon raadplegen voor een vrijblijvende offerte.​

1. ‘EB LAB Challenge: de digitalisering van gezondheidszorg 2022’ door AG.
2. ‘Health on Demand 2023’ door Mercer Marsh.
3. ‘Werken aan welzijn: een blik op 2023’ door Indeed.