MyAG Employee Benefits: alle voordelen binnen handbereik! - AG Employee Benefits
MyAG Employee Benefits: alle voordelen binnen handbereik!

Gepubliceerd op 27/06/2023

DELEN

Alle voordelen binnen handbereik!

Een innovatie van AG

De gloednieuwe MyAG Employee Benefits app is het enige platform op de markt dat alle employee benefits op het gebied van pensioen, gezondheid én gewaarborgd inkomen bundelt. Samen met de app krijgen uw medewerkers heel wat nieuwe, toonaangevende services binnen handbereik, zonder extra kost!


MyAG Employee Benefits

De 360° gezondheidsoplossing in één handige app

Binnenkort kunnen uw medewerkers niet alleen profiteren van uitgebreide waarborgen in hun nieuwe app, maar ook van baanbrekende ondersteuning voor hun mentale welzijn en fysieke gezondheid. En dat is ook voor u als werkgever positief nieuws. Want werknemers die zich goed in hun vel voelen, zijn productiever voor uw bedrijf.

Alle voordelen binnen handbereik

AG lanceert als eerste op de markt een app die al uw verzekeringen en services rond pensioen, gezondheid én gewaarborgd inkomen bundelt. Vooruitstrevend en innovatief!

De nieuwe MyAG Employee Benefits app brengt alle handige functies van ons desktop platform My Global Benefits en onze mobiele AG Health app samen in één gebruiksvriendelijke tool. Dankzij een duidelijk overzicht en eenvoudige toegankelijkheid is deze geïntegreerde oplossing de perfecte vitrine voor uw inspanningen als werkgever. Onze desktop toepassing blijft beschikbaar en valt voortaan onder dezelfde noemer, namelijk 'MyAG Employee Benefits'. Uiteraard blijven we ook via onze andere communicatiekanalen bereikbaar.

Vernieuwende gezondheidsservices

Met de nieuwe app breidt u in één adem en zonder meerkost uw ondernemingsplannen uit met vernieuwende gezondheids- en comfortdiensten.

Dankzij de gezondheidsservice MY MIND by AG kunnen al uw medewerkers actief inzetten op hun mentale welzijn. Daarbovenop worden uw zorgverzekeringen Hospicare Flexible, Ambucare Flexible en Dental Flex ook nog standaard uitgebreid met MY CARE by AG en kortingen bij onze kwalitatieve partners om zo aan de hedendaagse zorg- en comfortbehoeften van uw werknemers tegemoet te komen.

Een overzicht:​ 

 • MY MIND by AG – actieve betrokkenheid bij het mentale welzijn van uw personeel

  Deze wetenschappelijk onderbouwde toepassing en de 24/7 Safe2Talk hulplijn bieden uw medewerkers de tools om goed zorg te dragen voor hun mentaal welzijn. Dit heeft een bewezen positieve impact op hun productiviteit en beschikbaarheid.

  MY MIND by AG wordt standaard aangeboden aan uw aangeslotenen, ongeacht hun dekking. Een mooie extra service in hun app!​​ 
 • MY CARE by AG – snel en makkelijk toegang tot hoogwaardig medisch advies

  Via AG krijgen uw medewerkers toegang tot Doktr, de vooruitstrevende telehealth app in samenwerking met Belgische huisartsen. Zo kunnen uw medewerkers (tegen betaling) videoconsultaties met een dokter makkelijk inplannen tussen werktijd en privéverplichtingen. Handig voor hen en efficiënt voor u.
 • MIJN VOORDELEN bij partners van AGexclusieve kortingen en voordelen

  Uw medewerkers die dat wensen, kunnen kortingen genieten bij onze kwalitatieve gezondheidspartners. Zo kunnen zij hun algehele gezondheid en welzijn verbeteren.


Meerwaarde voor al uw aangeslotenen

MyAG Employee Benefits is voortaan de one-stop-shop voor alle werknemers aangesloten bij een aanvullend pensioenplan, gezondheidsoplossing en/of gewaarborgd inkomen van AG. Het blijft mogelijk om uw waarborgen te consulteren, uw bruto en zelfs netto aanvullend pensioenbedrag te bekijken en bij pensionering de uitbetaling ervan aan te vragen, ziekenhuisopnames te melden en medische kosten in te dienen.

Hieronder vindt u terug wie op welke nieuwe diensten beroep kan doen:​Praktisch

De nieuwe MyAG Employee Benefits app zal vanaf de tweede helft van juli beschikbaar zijn in de app stores. Medewerkers die reeds de AG Health app gebruiken, krijgen automatisch melding van de upgrade. Vanaf september zullen bestaande en nieuwe gebruikers worden uitgenodigd om kennis te maken met de uitgebreide services in de app.

More to come…

Wil u zich als een nog aantrekkelijkere werkgever voor uw medewerkers profileren?

Dan hebben we uitstekend nieuws, want binnenkort maakt u kennis met onze vooruitstrevende Premium gezondheidsservices! Hou dus zeker onze volgende EB Flash in het oog en ontdek hoe u zich kan onderscheiden met een impactvol mentaal-welzijnsbeleid en een nog vlottere toegang tot vroegtijdig medisch advies.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie?

Uw vertrouwde contactpersoon bij AG maakt graag tijd vrij om al uw vragen te beantwoorden.

Contacteer ons