itsme - My Global Benefits - AG Employee Benefits

Gepubliceerd op 31/10/2018

DELEN

Toegang tot My Global Benefits nog makkelijker met itsme!

Gedaan met die waslijst aan wachtwoorden en gebruikersnamen: met de app itsme kunnen uw medewerkers nog gemakkelijker inloggen op My Global Benefits.

​​
Bepaalde websites zoals Tax-on-web, mypension.be en verschillende banken bieden deze praktische oplossing al aan om uw identiteit veilig, gemakkelijk en betrouwbaar te bewijzen.

Nu stelt ook AG Employee Benefits die applicatie ter beschikking van uw personeel.

Hoe werkt itsme?

Uw medewerkers kunnen zich identificeren met hun gsm en de app itsme.
Zo hebben ze onmiddellijk toegang tot de informatie over hun groepsverzekering via My Global Benefits, het beveiligde en gepersonaliseerde digitale platform voor collectieve verzekeringen.

Mochten uw medewerkers een vraag hebben, dan zijn er op de website van My Global Benefits FAQ’s beschikbaar. De gebruikelijke inlogprocedures via e-ID of sms blijven uiteraard bestaan.

Veiligheid eerst

itsme werd gelanceerd door enkele grote banken en Belgische mobiele netwerkoperatoren die de Belgische burgers een sterk beveiligd en vernieuwend digitaal identificatiesysteem willen aanbieden.

In het kader van de GDPR verbond AG Insurance zich ertoe alleen de strikt noodzakelijke gegevens te vragen. Bovendien gebruikt onze maatschappij deze gegevens niet zonder de toestemming van de betrokkenen.

Wilt u meer weten over itsme en de app installeren, klik dan op deze link.