Aanvullend pensioen in 2e pijler stilaan onmisbaar? - AG Employee Benefits
hand-voting-during-elections

Gepubliceerd op 23/05/2019

DELEN

Het pensioen: een hot item van de verkiezingen 2019

​In deze postelectorale periode blijft het pensioen een hot item voor de Belgen en een uitdaging voor onze politici. Nieuwe wetgevingen zullen waarschijnlijk belangrijke wijzigingen voor ons pensioen met zich meebrengen.

Hoe kan u uw medewerkers helpen?

In België is het pensioen opgebouwd rond 3 belangrijke pijlers. Deze pijlers werken op elkaar in om ons pensioen op te bouwen.

  • 1e pijler: het wettelijk pensioen via de staat
  • 2e pijler: het aanvullend pensioen via de werkgever 
  • 3e pijler: het individueel aanvullend pensioen

De voorbije jaren is er heel wat veranderd binnen de 1e pijler. Dit had ook een invloed op de 2e pijler. Zowel werknemers als werkgevers werden zich meer en meer bewust van het belang van een aanvullend pensioen.

De Belgen beseffen steeds vaker dat het belangrijk is om een aanvullend pensioen op te bouwen om ook na hun loopbaan voldoende inkomsten te hebben. Heel wat bedrijven bieden deze oplossing dan ook aan hun medewerkers aan. Zo merken we een democratisering van het aanvullende pensioen.

In het kader van die evolutie wil AG Employee Benefis u helpen om een aantrekkelijk aanvullend pensioen aan uw medewerkers voor te stellen.

 

Waarom kiezen voor AG Employee Benefits?

  • Expertise: Met 100 jaar ervaring in groepsverzekeringen, stellen we u een aanbod voor dat afgestemd is op uw nieuwe uitdagingen.

  • Oplossingen op maat: met een ruime keuze aan producten bent u zeker van het beste aanbod. Zo zijn we bijvoorbeeld één van de weinige verzekeraars die tak 21-producten voorstellen met een gewaarborgd rendement. 

  • Gepersonaliseerde aanpak: u krijgt een gepersonaliseerde aanpak, aangepast aan uw behoeften en verwachtingen.

  • Betrouwbare partner: we helpen u stap voor stap bij het uitrollen van uw groepsverzekering. 

  • Digitale tools: een waaier aan digitale tools vereenvoudigt het beheer van uw verzekeringen. Met My Global Benefits kunnen uw medewerkers de verschillende verzekeringen die u hen aanbiedt, gemakkelijk raadplegen. Zo waarderen ze ook meer wat u voor hen doet.
              

   
 Ontdek ons aanbod op maat