Volatiele beurzen en uw aanvullend pensioen - AG Employee Benefits
Jean-Michel-Kupper

Gepubliceerd op 19/03/2019

DELEN

Vreten volatiele beurzen aan uw aanvullend pensioen?

​Na het positieve en opvallend rustige 2017, zagen we in 2018 heel wat meer volatiliteit op de beurzen. 2019 lijkt diezelfde trend te zullen volgen. Maar wat betekent dat voor de opbouw van het aanvullend pensioen van uw werknemers?

In De Tijd antwoordt Jean-Michel Kupper, Directeur AG Employee Benefits & Health Care, op deze prangende vraag. Het volledige artikel is een aanrader om te lezen en vindt u verderop deze pagina. Hier krijgt u alvast een ‘sneak preview’:


 

AG Insurance blijft investeren in tak 21

De tak 21-groepsverzekering mét gewaarborgd rendement blijft in België veruit de populairste manier om een aanvullend pensioen op te bouwen. In tijden van volatielere beurzen zetten we als marktleider verder in op een aantrekkelijk tak 21-product, dat de zekerheid biedt waar veel werkgevers naar op zoek zijn.


 

U hoeft niet wakker te liggen

Als enige op de markt communiceert AG het tak 21-totaalrendement – incl. de winstdeling – voor de komende 2 jaar. Zo weet u nu al wat u de volgende jaren zal krijgen, los van de economische actualiteit. Meer gemoedsrust is niet mogelijk.


 

Tak 21 of tak 23: aan u de keuze

Of u nu de zekerheid waardeert van tak 21, positief verrast bent door de mooie gemiddelde return op 10 jaar van ons tak 23-aanbod, of liever gaat voor een combinatie van beide: bij ons zit u goed.


 

Benieuwd naar het integrale artikel? Lees het op de website van De Tijd.

En ontdek ook andere artikels over tak 21 en tak 23.