return to work

Gepubliceerd op 12/11/2019

DELEN

Opgelet: een burn-out overvalt ook uw productiefste werknemers

​​​

Er is al heel wat gezegd en geschreven over burn-out. Wat relatief onderbelicht blijft, is dat ook de productiefste werknemers eraan ​ten prooi vallen. AG wil hier samen met u iets aan doen en lanceert een online sensibiliseringscampagne. Kijkt u even mee?

 

 

Vimeo settings

Youtube settings


 

 

Een burn-out kan iedereen treffen


En plots gaat het licht uit … Ook uw meest gemotiveerde en best presterende ​werknemers kunnen jammer genoeg slachtoffer worden van een burn-out. Het is een geleidelijk proces dat vaak al maanden sluimert, maar waarbij de eigenlijke diagnose toch als een donderslag bij heldere hemel komt. En dat is vaak het begin van een lange herstelperiode. Maar dankzij u en Return To Work komt na de regen opnieuw zonneschijn, en sneller dan u denkt.


 

Sensibilisering nodig


Als supporter van uw werknemers, dragen we ons steentje bij aan een goede sensibilisering. Van werkgevers én werknemers. Daarom maakten we dit filmpje, dat we ook via de sociale media verspreiden. Zodat u samen met uw werknemers tijdig de signalen kan ontdekken. En loopt het toch fout, dan zorgt uw verzekering gewaarborgd inkomen Income Care met Return To Work voor de oplossing.

Hebt u nog geen Income Care-verzekering, en wil u graag alles weten over de Return To Work-oplossing? Bekijk dan zeker de startpagina met extra info over de werking van het traject en onze onafhankelijke partners die alles in goede banen leiden. U vindt er ook testimonials van klanten over hun geslaagde return-to-work.

   

Of vraag uw gepersonaliseerd advies:


 Ik wil graag meer info over Return To Work