Ontdek uw nieuwe Toolkit!

Ontdek hier een nieuwe reeks ondersteuningsmateriaal, zorgvuldig samengesteld voor u en uw werknemers. Deze toolkit, bestaande uit boeiende video’s, praktische handleidingen en informatieve one pagers, biedt u uitgebreide kennis over onze gezondheidszorg- en pensioendiensten. Elk materiaal is ontworpen om niet alleen de toegang tot informatie te vergemakkelijken, maar ook om een dieper begrip en effectiever gebruik van onze diensten en tools te bevorderen.


Aarzel dus niet om deze bronnen te verkennen en uzelf en uw werknemers onder te dompelen in de vele mogelijkheden die ze bieden.

Op deze pagina:

Onepager >
How to >
Kaarten >
Affiches >
E-mail templates >

PRAKTISCHE TOOLS: VEREENVOUDIG HET DAGELIJKS LEVEN VAN UW WERKNEMERS

One Pager

Betreed de wereld van eenvoud met onze one pagers! Deze gidsen leiden u moeiteloos door het installatie- en aanmeldingsproces op de MyAG Employee Benefits-app. Of u nu de app voor de eerste keer installeert of uw werknemers hulp nodig hebben bij het aanmelden, onze one pagers bieden een stapsgewijze handleiding die zowel duidelijk als gedetailleerd is.

Download one pager installatie >
Download one pager aanmelden >
Download one pager app downloaden>
Download one pager fysieke kaart aanvragen>
Download one pager medische kosten via apotheek versturen >
imageLR 1
imageLR 2

How to gidsen

Deze handige gidsen bieden uw werknemers telkens een gedetailleerd stappenplan voor het registreren en inloggen op de app, het melden van een ziekenhuisopname en het indienen van medische kosten, waardoor deze processen een fluitje van een cent worden. Voor u als werkgever betekent dit minder vragen en dus een verlichte werkdruk. Voor uw werknemers levert het een verbeterde ervaring en dus meer tevredenheid op.

Download de how to registreren en inloggen >
Download de how to overzicht app >
Download de how to hospitalisatie melden >
Download de how to medische kosten indienen >

PROMOTIEMATERIAAL: BRENG DE AANGEBODEN DIENSTEN EN VOORDELEN IN DE KIJKER

Kaarten

Op zoek naar een heldere en beknopte samenvatting van onze hospitalisatieverzekering, verzekering ambulante zorgen, pensioenplannen en aanvullende diensten zoals My Mind voor uw werknemers? Onze thematische kaarten, elk gewijd aan een specifieke dienst, brengen alle essentiële informatie in een oogwenk binnen handbereik.

Download kaart hospitalisatie >
Download kaart ambulante zorg >
Download kaart pensioen >
Download kaart aanvullende diensten >
imageLR 1
imageLR 2

Affiches

Onze aantrekkelijke posters zijn een krachtig communicatiemiddel voor uw werknemers. Zo maken ze op een visueel aantrekkelijke manier kennis met de functies en voordelen van MyAG Employee Benefits. Hang ze dus zeker op in vergaderruimten en andere gemeenschappelijke ruimtes.

Download affiche hospitalisatie >
Download affiche ambulante zorg >
Download affiche pensioen >
Download affiche aanvullende diensten >

E-mail templates

Om uw HR-management en administratieve taken te vergemakkelijken, hebben we een reeks e-mail templates samengesteld. Deze templates zijn bedoeld om de MyAG Employee Benefits-app onder uw werknemers te promoten. Afhankelijk van uw dekking bij AG, kan u de template kiezen die aansluit bij uw behoeften. Kopieer simpelweg het bericht en stuur het naar uw werknemers. Dit zal hen helpen om zich te registreren op de MyAG Employee Benefits-app en te profiteren van alle digitale voordelen.

Download e-mail template hospitalisatieverzekering >
Download e-mail template groepsverzekering en overlijdensdekking >
Download e-mail template gewaarborgd inkomen en premievrijstelling >
Download e-mail template gewaarborgd inkomen >
imageLR 1

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​