event benchmarkstudie gewaarborgd inkomen

​​​​​​​​​​​​​​
calender
27 mei 2024
calender
12u30 - 18u00
calender
AG Campus

Uw bedrijf onderscheiden via een invaliditeitsplan?
Vergelijk met concurrenten en peers.

Laat u inspireren door onze sprekers en ontdek in primeur de resultaten van de Benchmarkstudie over de groepsverzekering Gewaarborgd Inkomen. Nadien kan u napraten tijdens een gezellig netwerkmoment.

Noteer maandag 27 mei in uw agenda en schrijf u meteen in!


Wat mag u verwachten?

Als marktleider in Gewaarborgd Inkomen, met ruim 5.000 klanten verspreid over 18 sectoren, beschikt AG over een schat aan informatie. We brengen voor u het landschap van de invaliditeitsplannen tot in detail in kaart.

Dr. Saskia Decuman (Expert Arbeidsre-integratie bij het RIZIV) en Laure Maes (Human Resources Manager bij Afton Chemical) praten u bij in een inspirerende omgeving.


Programma

12.30 – 14.00 uur
Lunch


14.10 – 14.50 uur
De problematiek van arbeidsongeschiktheid in beeld

Dr. Saskia Decuman

Expert Arbeidsre-integratie RIZIV

Dr. Saskia Decuman is ergotherapeut en MSc in medisch-sociale wetenschappen. In 2014 behaalde zij een PhD-graad voor haar werk over "werkparticipatie bij mensen met systemische sclerose" aan de afdeling Reumatologie van de Universiteit Gent. Momenteel is zij hoofd van de richting O&O binnen het departement Uitkeringen van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering. Deze cel coördineert de opleiding in disability management in België en het Kenniscentrum dat zich richt op onderzoek naar re-integratie.

Dr. Saskia Decuman

Expert Arbeidsre-integratie RIZIV

Het RIZIV heeft een breed zicht op de Belgische gezondheidszorg in het algemeen en het re-integratiebeleid in het bijzonder, alsook op de ziekte- en uitkeringsverzekeringen. Vanuit die optiek gaat Saskia Decuman in op de maatschappelijke gevolgen van langdurige arbeidsongeschiktheid.


14.50 – 15.30 uur
Resultaten benchmarkstudie Verzekering Gewaarborgd Inkomen

An Decock

Key Account Manager AG Employee Benefits & Health Care

An Decock is als Key Account Manager verantwoordelijk voor het relatiebeheer van grote en internationale klanten in AG Employee Benefits & Health Care. Ze onderhoudt ook nauwe contacten met de belangrijkste makelaars. An behaalde een master Economie aan UGent en een master Economics of International Trade and European Integration.

Patrick Mackowiak

Executive Consultant AG Employee Benefits & Health Care

Patrick is als Executive Consultant verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe klantenbasis en de commerciële relaties met groeibedrijven binnen de scope van AG Employee Benefits & Health Care. Na zijn studies Buitenlandse handel en Internationale betrekkingen was hij eerst bankagent en vervolgens bankdirecteur. Patrick werkt sinds 2000 bij AG.

An Decock en Patrick Mackowiak

Account Manager & Executive Consultant AG Employee Benefits & Health Care

We brengen het landschap van de invaliditeitsplannen tot in detail voor u in kaart. Hoeveel werkgevers hebben een invaliditeitsplan voor hun werknemers, algemeen en in uw sector? Welk type dekking bieden zij aan? Hoeveel bedraagt de gemiddelde tussenkomst? Wat is de gemiddelde wachttijd?

Benieuwd naar de verschillen per sector? En waar ú zich bevindt, in verhouding tot uw peers? U komt het allemaal te weten!


15.30 – 16.10 uur
Praktijkvoorbeeld: de rol van een invaliditeitsplan in het HR-beleid

Laure Maes

Human Resources Manager Afton Chemical

Laure Maes behaalde een bachelor in Geschiedenis en een master in Internationale Relaties aan de UCL. Ze begon haar loopbaan in de interimsector bij Randstad, waar ze zich specialiseerde in de plaatsing van industrieel en technisch personeel. Later maakte ze de overstap naar PACEKO, een kmo met 90 medewerkers die actief is in de voedingssector. Hier was ze zes jaar lang verantwoordelijk voor alle HR-aspecten van de organisatie. In 1999 trad ze in dienst bij Ethyl Europe, dat in 2004 werd omgedoopt tot Afton Chemical. Sinds 2018 is ze als HR Manager werkzaam bij Afton Chemical.

Laure Maes

Human Resources Manager Afton Chemical

Als internationaal chemisch bedrijf met een divers personeelsbestand van bedienden en technisch bedienden, gelooft Afton Chemical in een holistische benadering van gezondheid en welzijn op de werkplek. Laure Maes gaat dieper in op de Gewaarborgd Inkomen-verzekering als integraal onderdeel van het HR-beleid. Ze zal de belangrijkste kenmerken van het plan bespreken en de voordelen voor de werknemers toelichten.


16.10 – 16.20 uur
Afsluitend woord

Sven Desmytter

Head of Sales AG Employee Benefits & Health Care

Sven Desmytter is Master in de Handels- en Financiële Wetenschappen en studeerde aansluitend Fiscale Wetenschappen. Hij startte zijn loopbaan bij AXA en maakte in 1998 de overstap naar AG Employee Benefits, waar hij verschillende operationele en commerciële functies opnam. Tot november 2020 vervulde Sven de functie van Head of Customer Relation Management, om dan de verantwoordelijkheid op te nemen voor de commerciële afdeling van AG Employee Benefits & Health Care.

Sven Desmytter

Head of Sales AG Employee Benefits & Health Care


16.20 – 18.00 uur
Receptie met gelegenheid tot netwerken


Interesse ? Schrijf u meteen in!

calender
27 mei 2024
calender 
12u30 - 18u00
calender 
AG Campus

En check ondertussen de website van AG Employee Benefits voor meer info over onze Healthcare-oplossingen.


Ik schrijf me in!

​​

​​​​​​​​